(0513) 622 986 info@dwkbv.nl

Trappen met bordessen

Als u op zoek bent naar trappen met bordessen, dan bent u bij de Wolff Konstruktiebedrijf B.V. aan het juiste adres. Wij maken stalen bordestrappen, geheel op basis van uw wensen. Een bordestrap is een trap met een platform die twee traparmen verbindt. Dit maken wij volledig op maat. 

Voordelen van trappen met bordessen

Een trap met bordessen biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaardtrap. Allereerst zorgt een bordes voor extra tussenruimte, waardoor u meer stabiliteit hebt tijdens het traplopen. Stalen bordestrappen zijn ideaal voor gebouwen zoals magazijnen, fabrieken en kantoren. Ze bieden een veilige en stabiele manier om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Daarnaast biedt het bordes extra ruimte om te manoeuvreren en materialen op te slaan. Vraag ons om een vrijblijvend offerte.

 

Hoogwaardige kwaliteit trappen

De trappen met bordessen van de Wolff Konstruktiebedrijf B.V. zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Onze trappen zijn eenvoudig te monteren en kunnen op maat worden gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze trappen zijn bestand tegen zware belastingen en extreme weersomstandigheden. Dit betekent dat ze een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vereisen.

Bovendien zijn onze stalen bordestrappen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in industriële en commerciële omgevingen.

Op maat gemaakte trappen met bordessen

Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan stalen bordestrappen, in verschillende maten en uitvoeringen. Bovendien kunnen we ook trappen op maat maken die voldoen aan uw specifieke eisen en wensen. Of u nu op zoek bent naar een stalen bordestrap voor uw magazijn, fabriek of kantoor, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Als u meer wilt weten over onze stalen bordestrappen of als u een op maat gemaakte oplossing nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Trappen met bordessen