(0513) 622 986 info@dwkbv.nl

Stalen frames voor skids

Bent u op zoek naar tijdswinst van assemblage op locatie, kortere onderbreking van uw productieproces en snelle integratie van uw procesinstallatie? De stalen skids van De Wolff Konstruktiebedrijf B.V. bieden, samen met uw installatie, deze oplossing. Onze stalen frames worden, volledig op maat ontworpen, om uw installatie te ondersteunen zodat de complete prefab installatie eenvoudig, efficiënte en veilige getransporteerd kan worden.

Wat is een stalen skid?

In beginsel is het een frame van staal die over het algemeen afgewerkt is met een poedercoating voor een duurzame corrosiebescherming. Op dit frame kunnen kleine tanks, pompen, warmtewisselaars, leidingen, maar ook complete installaties opgebouwd worden. De lengtes variëren van een halve meter tot wel twaalf meter lang. Het voordeel is dat het gebruik van zo’n prefab installatie erg praktisch is. Het vereenvoudigt en verkort de uitvoering tijdens de opbouw op locatie bij de implementatie en is eventueel ook buiten de procesinstallatie te testen.

De Wolff Konstruktiebedrijf B.V. zorgt ervoor dat alle componenten op het frame vastgezet kunnen worden. Wij lassen, conserveren en monteren het frame compleet voor zodat uw installatie nauwkeurig geplaatst worden. Na opbouw van de installatie hoeft het kant-en-klare systeem alleen maar aangekoppeld te worden.

 

Stalen Skids

Voordelen

De frames zijn gemaakt van materialen die, afhankelijk van hun toepassing, bestand zijn tegen corrosie, slijtage, zware belastingen en intensief gebruik. Daarnaast kunnen onze skids ook volledig wind- en waterdicht worden opgeleverd. Voor u als klant zorgen de skids voor een continuïteit in het productieproces, het makkelijk kunnen verplaatsen van uw installatie met bijvoorbeeld een vorkheftruck of pallettruck, het productieniveau blijft op peil en het zorgt voor kostenbesparing op arbeid op locatie.

Geïnteresseerd in stalen skids?

We zijn in staat elke soort skid te maken op basis van uw wensen. Wij helpen u hier graag bij. Onze skids worden vaak gebruikt in de procesindustrie, bijvoorbeeld de voedings-, chemische, farmaceutische- als ook in de algemene industrie. Wij werken met de juiste kwaliteit materialen en zorgen voor een correcte uitvoering. 

Neem gerust contact met ons op voor een offerte.