(0513) 622 986 info@dwkbv.nl

De ark van je dromen bouwen?

Spruyt geeft je de vrijheid

Verkoopkanaal

Spruyt Waterwoningen is allround. We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Uiteraard willen we graag een nieuwe woonark voor u maken, maar ook een tweedehands woonark behoort tot de mogelijkheden. Deze vindt u onder het verkoopkanaal. 

Is zowel nieuwbouw als tweedehands niet aan de orde, past het niet in uw financiele plaatje of kunt u simpelweg geen afstand doen van de woonark waar u al jaren op woont of gewoon erg aan gehecht bent, dan is eventuele verbouw een optie. Vraag naar de mogelijkheden middels de verbouwbutton. 

Ook de verkoop van losse materialen behoort tot de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij u helpen aan de materialen waar naar u op zoek bent. Kijk onder de materialen button of er aanbiedingen zijn of neem gewoon contact op met de servicedienst via: 

info@spruytwaterwoningen.nl

Waarom kiezen voor Spruyt?

  • 20 jaar garantie
  • Bouwbegeleiding
  • Inruilen mogelijk

Nieuwbouw

Of het nu gaat om de particuliere of de zakelijke markt, Spruyt Waterwoningen heeft ruime ervaring in het….

Projecten

Regelmatig steken nieuwe projecten, zowel in Nederland als in het buitenland, de kop op. Veelal worden…

Occasions

Zoekt u een ark met of zonder ligplaats? Neem dan eens een kijkje in het verkoopkanaal. Wellicht…

RECENSIES

Wat klanten over ons zeggen:

In 1994 hier een nieuwe ark gekocht. Inmiddels is het bedrijf door Gert-Jan overgenomen en toch kan ik nog steeds terecht met vragen die betrekking hebben op de periode 1994! De zeer goede en vriendelijke service van toentertijd wordt gewoon voortgezet. Geweldig!

Joop de Boer

Super mooie ontwerpen. Kwaliteit staat voorop. Veel mogelijkheden en uitstekende service. Tevens ook prijzen waar men blij van wordt.

Martijn Sier

Prachtige mooi bouwbedrijf die kwalitatief unieke waterwoningen en woonarken maakt.

Arjen Jonker