(0513) 622 986 info@dwkbv.nl

Technische advisering – commerciële voorstellen – meet & regeltechniek machinebouw Het continue streven naar technisch hoogwaardige producten in combinatie met betrouwbaarheid, klantgerichtheid en praktijkgerichte oplossingen, vormen de basis voor HEIDENHAIN. Met onze uitgebreide knowhow in de ontwikkeling en productie van meetsystemen en besturingen creëren we een belangrijke basis voor de automatisering van installaties en productiemachines van morgen. Positie feedback systemen, motion control en numerieke besturingen van HEIDENHAIN worden wereldwijd gebruikt in machinebouw en automatiseringsoplossingen. Toepassingen zijn er in hoog nauwkeurige gereedschapsmachines en machines voor productie en handling van elektronische componenten, maar ook in  liften, medische apparaten en andere geautomatiseerde applicaties….

Generated by Feedzy